Billy - mei 2012 - 30x30 cm - acryl op doek.jpg

Power Painting

Het ontbreekt veel mensen aan zelfvertrouwen en positieve energie. Werkloosheid, burnout of schuldproblemen; onze samenleving staat bol van de negatieve spiralen. En zie je dan maar eens op te laden en goed te presenteren voor dat sollicitatiegesprek of andere cruciale momenten.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie zie je daar? En zien anderen hetzelfde wat jij ziet?
In de ongedwongen sfeer van het Aetelier krijgen mensen hernieuwde energie en inspiratie. De focus ligt op kracht, uitstraling en aanmoediging tot actie. De deelnemer wordt uitgenodigd en gestimuleerd zich in kleuren, stijlen en situaties krachtig te uiten op het schildersdoek. De eigen creatieve visualisatie helpt bij het ontwikkelen van de presentatie naar buiten toe. Met deze toegankelijke sessies is er direct resultaat: een zelfverzekerd gevoel èn een schilderij mee naar huis vol houvast en inspiratie voor de toekomst.

Power Painting maakt deel uit van re-integratie-, zorg- en coachingstrajecten. Maar ook senioren en anderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, raken geïnspireerd en aangemoedigd tot het nemen van actie.

Wat wil je uitstralen? Het zelf gemaakte kunstwerk blijft je inspireren en houvast geven bij je volgende stappen.